کار-در-اتریش.jpg

کار در اتریش

نویسنده : مدیر سایت    

کار در اتریش

همانطور که خود شما هموطنان گرامی می دانید کشور اتریش به عنوان یکی از غنی ترین کشورهای اتحادیه اروپا شناخته می شود چرا که محیط کاری و زندگی در آن بسیار فوق العاده می باشد. در میان تمامی شهرهای موجود در اتریش؛ شهر وین از اهمیت بالاتری برخوردار است که دلیل آن بالا بودن متوسط حقوق و دستمزد میانگین ماهانه نسبت به دیگر کشورهای حوزه اروپا می باشد. از دیگر مزیت های ماندن در اتریش که سالانه متقاضیان بسیاری را به خود جذب کرده است وجود فرهنگ؛ شب های بسیار زیبا و تاریخچه ای غنی می باشد. اما همواره سوالاتی برای متقاضیان مطرح می شود مانند مزایای کار در اتریش چیست؟ ملزومات و نیازمندی های کار در اتریش چیست؟ چرا به کار در اتریش فکر کنیم؟ مشاغل مورد نیاز در اتریش چیست؟ شرایط ویزای کار اتریش چیست؟ مشاغل مورد نیاز در اتریش کدامند؟ برای جواب به سوالاتی از این قبیل توصیه می کنیم این مقاله را بخوانید.
کشور اتریش یک کشور با جمعیتی حدود 8.400.000 می باشد که در غرب اروپا قرار گرفته و زبان اول مردمش آلمانی می باشد. به مانند آلمان، اتریش نیز بازار کار مناسبی برای رشته های فنی مهندسی مانند برق، کامپیوتر، مخابرات، الکترونیک، مکانیک و علوم پایه مانند ریاضی می باشد. محیط های کاری اتریش یکی از جذاب ترین ها در بین کشورهای اروپایی است اما دارای نظارت و قوانین بسیار دقیقی دارند. همچنین اتحادیه های کارگری در اتریش بسیار قدرتمندند که باعث امنیت شغلی بالاتری برای نیروهای کار می باشد. میزان مدت کار در هفته در اتریش 40 ساعت است که بسیار شبیه مابقی کشورهای قاره سبز می باشد. همچنین بعنوان نیروی کار شما می توانید از سالی 25 روز مرخصی استحقاقی بهره ببرید. بعلاوه که بخاطر داشته باشید بیمه کاری در اتریش اجباری می باشد. اگر شما هم قصد مهاجرت به کشور اتریش برای اهداف کار؛ سرمایه گذاری و یا راه اندازی یک تجارت مطمئن را دارید؛ در اختیار داشتن مجوز از آن کشور برای مقاصد ذکر شده نیاز می باشد. جهت مهاجرت به کشور اتریش شما به ویزاهایی که در سیستم آنان ویزای قرمز- سفید-قرمز نامیده می شود نیاز خواهید داشت که دسترسی به آنان با رعایت اصول و قوانین آن کشور میسر می باشد.
معمولا این سوال توسط شما متقاضیان گرامی مطرح می شود که آیا من به ویزای کاری اتریش نیاز دارم؟ در پاسخ بدین سوال بایستی متذکر شویم که در وحله اول شما بایستی بررسی نمایید که به چه موارد و شرایطی برای اخذ این ویزای کاری نیاز دارید چرا که اخذ این ویزا تا حد بسیاری به نوع ملیت و ایفای نقش شما در محیط کاری بستگی دارد.
به طور کلی کسانی که پاسپورت اروپایی را دارند اجازه کار و زندگی در اتریش را دارند و تنها مجوز ماندن خود در این کشور را نزد مقام های بومی به ثبت برسانند البته ناگفته نماند که این امر برای زمانی است که آنان قصد ماندن بیش از 3 ماه را داشته باشند.
پس از مطالعه تمامی موارد ذکر شده در این مقاله در صورتی که سوالاتی ماورای ویزای جستجوی کاری اتریش؛ اخذ اقامت اتریش از طریق کار کردن؛ مدت زمان اخذ ویزای کاری اتریش؛ مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای کاری اتریش؛ گرفتن ویزای کارآفرینی اتریش؛ اخذ ویزای همراه برای اتریش؛ ارائه مهارت زبانی مورد نیاز و... در ذهن شما تداعی شد با مشاورین ارشد و کاردان ما در موسسه حقوقی رهپویان راه تازه واقع در شیراز تماس حاصل نمایید تا تمامی اطلاعات مفید را در اختیار شما هموطنان گرامی قرار دهند.

 

مطــــالب پیشـــنهادی از ســــراســـر وبــــــــــــــ
  نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید مدیر سایت در وب سایت منتشر خواهد شد.
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.