سرمایه-گدازی-در-پرتغال.jpg

سرمایه گذاری در پرتغال

نویسنده : مدیر سایت    

از نظر موقعیت جغرافیایی کشور پرتغال کشوریست که در اروپای غربی واقع شده است که از اعضای اتحادیه اروپا در نظر گرفته می شود که آب و هوای مدیترانه ای و گرم را به خود اختصاص داده است. پرتغال به عنوان یکی از کشورهای صادر کننده در زمینه محصولاتی نظیر: زیتون و شراب خواهد بود. یکی از دلایل عمده سرمایه گذاری در این کشور وجود سیستم مالی پایدار با بهترین کیفیت های زندگی می باشد. این در حالیست که در ده سال گذشته بازار املاک و مستغلات در پرتغال، تقاضای متعددی را به خود گرفته است.
باید بدانید که کشور پرتغال از سال 2012 برنامه گرفتن ویزای طلایی را برای کشورهای جهان سوم در نظر گرفت تا شما شهروندان گرامی بتوانید اقامت موقت را از طریق انجام فعالیت های تجاری بدست آورید.


مزیت های اخذ اقامت پرتغال
* زندگی، مطالعه و سفر به اروپا
* سرمایه گذاری در محبوب ترین کشور اروپایی
* برخورداری از حداقل شرایط اقامتی
* کسب سود در بخش سرمایه گذاری املاک و مستغلات
* اخذ شهروندی بعد از 6 سال
* امکان اقامت در کشور پرتغال به مدت 183 روز و بدون پرداخت مالیات
* امکان ورود به کشور پرتغال بدون شرکت در مصاحبه و آزمون زبان
* مهاجرت به اروپا با خانواده و کودکان
* سفر آزادانه به کشورهای شنگن از جمله سوئیس، آلمان و ...
* واجد شرایط بودن برای گرفتن اقامت دائم پس از 5 سال زندگی

سرمایه گذاری و برنامه های گرفتن ویزای طلایی
در این مقاله که با تلاش همکاران ما در موسسه حقوقی رهپویان راه تازه واقع در شیراز گردآوری شده است سعی بر این شده تا به صورت مختصر انواع سرمایه گذاری ها در کشور پرتغال برای شما گفته شود که به شرح ذکر شده در ذیل می باشد:
سرمایه گذاری تجاری: انتقال سرمایه با ارزش یک میلیون یورو یا بیشتر
سرمایه گذاری در بخش املاک و مستغلات: خرید ملک با ارزش 500000 یورو یا بیشتر
سرمایه گذاری در بخش ساخت و ساز: خرید ملک هایی که بیشتر از 30 سال قدمت دارند یا در مناطق بازسازی شهری واقع شده اند که برای بازسازی آن ها مبلغی معادل با 350000 یورو یا بیشتر مد نظر می باشد.
سرمایه گذاری در بخش تحقیق و فناوری: انتقال سرمایه با مبلغ 350000 یورو یا بیشتر برای سرمایه گذاری در فعالیت های علمی که توسط سازمان های تحقیقات دولتی و یا خصوصی مدیریت می شود.
سرمایه گذاری در زمینه فعالیت های فرهنگی و هنری: در صورتی که شما قصد سرمایه گذاری در این بخش را دارید بایستی مبلغی معادل با 250000 یورو یا بیشتر را در نظر بگیرید؛ مبلغی که در راستای تولید بخش های هنری یا حمایت از فعالیت های هنری و بازسازی میراث فرهنگی مورد استفاده قرار می گیرد.
سرمایه گذاری در بخش بودجه: در صورتی که شما قصد خرید سهام؛ سرمایه گذاری در شرکت های کوچک و یا متوسط را دارید سرمایه انتقالی شما بایستی معادل با 500000 یورو یا بیشتر باشد.
استخدام: سرمایه گذاری در خصوص ایجاد 10 موقعیت شغلی جدید

هزینه گرفتن ویزای طلایی
پرداخت هزینه های دولتی € 513.75
هزینه سرمایه گذاری اولیه € 5173.60
هزینه تمدید مجوز اقامت  € 2,586.80
هزینه های اقامتی برای دیگر اعضای خانواده € 2,586.80
مالیات انتقال سرمایه برای خرید املاک و مستغلات € 28,964.75
مدیریت مالی و نمایندگی مالی € 2,500
هزینه تمبر املاک و مستغلات € 4,000
خدمات انتقال اموال € 7,500
هزینه درخواست اقامت دائم € 350
درخواست شهروندی € 250


املاک در پرتغال
از سال 2016 قیمت املاک و مستغلات به دلیل زیاد شدن سرمایه گذاران چینی افزایش یافت. این در حالیست که از ماه ژانویه سال 2016 قیمت آپارتمان ها (3.5٪) و ویلاها (3.9٪) در لیسبون، مدیره، الگارو بالا رفت. برای مثال قیمت هر متر مربع زمین در لیسون معادل با1260 یورو و در algarve معادل با 1287 یورو میانگین زده شد.
همانطور که در بخش انواع سرمایه گذاری در این مقاله گفته شد برای خرید ملک در کشور پرتغال شما بایستی 500000 یورو سرمایه را در اختیار داشته باشید. در صورتی که شما برای خرید ملک در پرتغال اقدام کنید باید 7 روز در سال اول در این کشور به اجبار اقامت داشته باشید این در حالیست که در سال دوم طول دوره اقامت شما 14 روز می شود.

شرایط گرفتن اقامت پرتغال
به طور کلی کشور پرتغال شما را اجبار نمی کند که کل سال را در آنجا بمانید و همانطور که گفته شد اقامت به مدت 7 روز در سال کفایت می کند. برای مثال اگر کسب و کار شما در امارات متحده عربی باشد هر زمان که بخواهید و بدون داشتن ویزا می توانید به پرتغال بیایید. در ضمن ناگفته نماند که در نبود شما از ملک شما مراقبت می شود.
گرفتن شهروندی پرتغال
طبق قوانین و مقررات شهروندی در قانون ملی (قانون شماره 37/81 از 3 اکتبر) پس از 6 سال، شما می توانید برای گرفتن گذرنامه و شهروندی پرتغال درخواست دهید.
مالیات
در صورتی که سرمایه گذاران بیش از 180 روز در سال در کشور پرتغال اقامت نداشته باشند، مالیات برایشان اعمال نمی شود.
مدارک مورد نیاز
به طور کلی مدارک مورد نیاز برای گرفتن ویزای پرتغال عبارت است از:
* تکمیل فرم درخواست
* ارائه گذرنامه ای معتبر
* اثبات ورود قانونی به کشور پرتغال
* اثبات در اختیار داشتن بیمه درمانی
* ارائه گواهی عدم سوء پیشینه
* ارائه گواهی که نشان دهنده مشخصات فردی شما از جمله: آدرس محل سکونت؛ شماره تلفن و... باشد.


ویزای طلایی پرتغال
معمولا کسانی که قصد گرفتن اقامت و ویزای طلایی کشور پرتغال را دارند با سوالاتی مواجه می شوند لذا موسسه حقوقی رهپویان راه تازه واقع در شیراز با سال ها تجربه در زمینه اعزام به کشور پرتغال سعی بر این دارد که با احترام به سلایق شما متقاضیان گرامی به این سوالات پاسخگو باشد که به شرح ذکر شده در ذیل خواهد بود:
ویزای طلایی چیست؟
ویزایی طلایی ویزایی است که به منظور گرفتن اقامت دائم در برابر خرید ملک یا سرمایه گذاری در پرتغال صادر می شود.
چرا بسیاری از افراد کشور پرتغال را انتخاب می کنند؟
* آب و هوای گرم
* هزینه زندگی بسیار پایین
* وجود سیستم درمانی پیشرفته
*امکان سفر به 300 کشور برتر جهان از جمله آمریکا
* امکان سفر به حوزه شنگن
چگونه بایستی شروع کرد؟
شما بایستی یک درصد از هزینه اولیه که معادل با 10000 یورو می باشد را پرداخت کنید پس از آن وکیل شروع به کار خواهد کرد.
چه زمانی می توان ویزای اقامت دائم را دریافت کرد؟
پس از 5 سال زندگی بدون وقفه در پرتغال شما می توانید برای گرفتن اقامت دائم درخواست دهید.
آیا اعضای خانواده می توانند برای گرفتن این ویزا درخواست دهند؟
بله تمامی اعضای خانواده می توانند تحت عنوان ویزای الحاق درخواست دهند.
آیا می توان به کشورهایی که در حوزه شنگن هستند سفر کرد؟
بله شما با در اختیار داشتن کارت شناسایی که دولت پرتغال برایتان صادر می کند می توانید به راحتی به کشورهای شینگن سفر داشته باشید.
آیا می توان با داشتن کارت شنگن به کشور انگلستان و آمریکا سفر کرد؟
خیر. چرا که شما به ویزای جداگانه ای نیاز دارید. البته کشور آمریکا و انگلستان هم در حوزه شنگن قرار ندارند.
اقدامات لازم برای گرفتن ویزا کدام است؟
پس از اینکه شما یکی از روش های سرمایه گذاری در کشور پرتغال برای مثال خرید ملک را انتخاب کردید می توانید برای گرفتن اقامت طولانی مدت درخواست بدهید. این در حالیست که 2 ماه بعد ویزای نوع D که به مدت 1 سال اعتبار دارد برای شما صادر می شود. زمانی که شما با ویزای نوع D وارد کشور پرتغال شدید 30 روز فرصت دارید که اقامت خود را به سازمان SEF گزارش کنید. زمانی که شما با ویزای نوع D وارد کشور پرتغال می شوید نمی توانید به کشورهای حوزه شنگن سفر کنید چرا که پس از گرفتن کارت اقامت شما قابلیت انجام این کار را خواهید داشت.
در صورتی که شما ویزای شنگن دارید می توانید برای تکمیل روند سرمایه گذاری به پرتغال بیایید اما باز هم برای اقامت طولانی مدت خود بایستی به سفارت پرتغال در کشور مادریتان مراجعه کنید.
اعتبار مجوز اقامت صادر شده تحت ویزای طلایی چقدر است؟
در ابتدا این مجوز اقامت برای 1 سال اعتبار دارد که پس از آن برای 2 سال تمدید می شود پس از آن مجددا برای 2 سال دیگر تمدید می شود و در نهایت بعد از 5 سال اقامت دائم به شما داده می شود. در صورتی که شما به پرتغال سفر نکنید نمی توانید به اقامت دائم برسید.
پس از گذشت چه مدتی شهروندی پرتغال به شما داده می شود؟
پس از 6 سال زندگی در کشور پرتغال شهروندی به شما داده می شود که البته یکی از شرایط آن شرکت در آزمون زبان پرتغالی می باشد چرا که اخذ شهروندی پرتغال به معنای گرفتن شهروندی کل اتحادیه اروپا می باشد.
آیا ملک خریداری شده را می توان اجاره داد؟
بله. حتی زمانی که شما خارج از کشور پرتغال باشید ترتیب دادن اجاره ملک برای شما دوستان عزیز داده می شود.
حداقل سرمایه مورد نیاز برای خرید ملک در پرتغال چقدر است؟
حداقل سرمایه مورد نیاز 500000 یورو می باشد. البته ما مبلغ کمتر از 500000 یورو را پیشنهاد نمی کنیم چرا که مبالغ کمتر برای بازسازی ملک های قدیمی (ملک هایی با بیش از 20 سال قدمت) مورد استفاده قرار می گیرد.
دلایل رد شدن ویزای طلایی چیست؟
- داشتن سوابق کیفری در گذشته
- تهدید به ایمنی، بهداشت و امنیت اتحادیه اروپا
- ممنوعیت در وارد شدن به سیستم اطلاعاتی شنگن
آیا می توان املاکی را خریداری کرد که مجموع قیمت آنان 500000 یورو شود؟
بله. شما می توانید چندین مورد مناسب را برای گرفتن ویزای طلایی انتخاب کنید که ارزش آن معادل با 500000 یورو باشد.
آیا اجاره ملک شامل پرداخت مالیات می شود؟
به طور کلی اجاره ملک یا درآمد حاصل از اموال (سود سهام یا بهره) در کشور پرتغال شامل مالیات 28 درصدی می شود.
آیا می توانید این ملک را هر زمان که می خواهید در بازار بفروشید؟
بله امکان فروش ملک هر زمان که تمایل داشته باشید برایتان وجود دارد اما این مسئله را هم مد نظر داشته باشید که ویزای طلایی پس از منقضی شدن قابلیت تمدید را ندارد.
آیا صاحب ملک حتما باید در آن زندگی کند؟
خیر. همانطور که گفته شد حتی می توان این ملک را اجاره داد.


در این مقاله سعی بر این شد که به تمامی سوالات شما دوستان گرامی ماورای انواع سرمایه گذاری در کشور پرتغال؛ کارایی ویزای طلایی؛ مبالغ مورد نظر برای سرمایه گذاری؛ خرید ملک در پرتغال؛ اجاره ملک؛ مالیات در نظر گرفته شده برای سرمایه گذاری در پرتغال؛ چگونگی اخذ اقامت دائم و شهروندی پرتغال و بسیاری از موارد دیگر پاسخ داده شود لذا در صورتی که سوالاتی پیرامون این مسائل برایتان پیش آمد با کارشناسان ارشد و مشاورین با تجربه ما در موسسه حقوقی رهپویان راه تازه واقع در شیراز در ارتباط باشید تا شما هموطنان گرامی را در رسیدن به مقصد اصلی تان یاری نمایند.

 

مطــــالب پیشـــنهادی از ســــراســـر وبــــــــــــــ
  نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید مدیر سایت در وب سایت منتشر خواهد شد.
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.