اخذ-اقامت-و-تابعیت-در-قبرس.jpg

اخذ اقامت و تابعیت در قبرس

نویسنده : مدیر سایت    

چگونه اقامت قبرس را بگیریم؟

***معرفی کشورقبرس

پایتخت: نیکوزیا
زبان رسمی: یونانی / ترکی استانبولی
مساحت: 9.251 کیلومتر مربع
جمعیت: 1.141.166
واحد پول: یورو
دین: بخش یونانی دین ارتدوکس و ترک های قبرس مسلمان
اقتصاد: اقتصاد جزیره قبرس همیشه مبتنی بر بازار آزاد بوده است که عمده صادرات آن شامل: گندم؛ جو؛ سیب زمینی؛ تنباکو؛ پوشاک؛ کفش و صنایع دستی می شود. در حال حاضر صنعت گردشگری به عنوان یکی از منابع اصلی کسب درآمد در کشور قبرس محسوب می شود. به علت مزیت های مالیاتی، ارائه نمودن خدمات به شرکت هایی که برای فعالیت به قبرس می آیند از دیگر مشاغل پر سود قبرس می باشد و رشته هایی همچون وکالت، حسابداری، خدمات مالی و… از بازار بسیار خوبی در قبرس برخوردارند. در کنار موارد ذکر شده مبحث ساخت و ساز املاک در کشور قبرس از اهمیت بالایی برخوردار است و از جمله حوزه هایی است که می توان به صورتی گسترده تر روی آن کار کرد. در چند سال گذشته همزمان با بحران اقتصادی جهانی، بخش املاک قبرس نیز افول داشت اما بر اساس پیش بینی های صورت گرفته پروژه های ساختمانی زیادی در قبرس در حال انجام شدن می باشد.
کشور قبرس دارای بازاری آزاد است که تا آنجایی که مشاهده شده است عملکرد اقتصادی موفقی داشته است. علی رغم مقابله با بحران مالی و بانکی؛ این کشور محیط کسب و کار قوی، نیروی کاری بسیار تحصیل کرده و قانون مالیاتی مطلوب را به خود اختصاص داده است.
از نظر شرایط جوی؛ قبرس کشوریست که دارای تابستان های گرم و خشک می باشد این در حالیست که زمستان های آن کوتاه و ملایم می باشد و بعضی اوقات با بارندگی همراه است که تمامی این شرایط جوی بدلیل قرار گرفتن کشور قبرس در دریای مدیترانه خواهد بود.


*** اعتبار پاسپورت قبرس:
پاسپورت قبرس به لحاظ اعتبار در رده 13 جهان قرار دارد و با داشتن پاسپورت قبرس شما می توانید به 150 کشور دنیا بدون داشتن ویزا مسافرت کنید. شما با در اختیار داشتن پاسپورت و یا شهروندی کشور قبرس می توانید بدون ویزا یا با ویزای الکترونیک و یا با ویزای فرودگاهی به کشورهای مهم ذیل سفر کنید که عبارت است از:
آلبانی؛ آندورا؛ آرژانتین؛ ارمنستان؛ اتریش؛ بلاروس؛ بلژیک؛ بوسنی و هرزوگوین؛ برزیل؛ بلغارستان؛ چیلی؛ کلمبیا؛ کرواسی؛ دانمارک؛ دومینیکا؛ جمهوری دومینیکا؛ اکوادور؛ السادور؛ استونی؛ فیجی؛ فنلاند؛ فرانسه؛ گرجستان؛ آلمان؛ یونان؛ گرانادا؛ گواتمالا؛ هنگ کنگ؛ مجارستان؛ ایسلند؛ اندونزی؛ ایرلند؛ اسرائیل؛ ایتالیا؛ ژاپن؛ قزاقستان؛ کنیا؛ لیتوانی؛ لیختن اشتاین؛ لتونی؛ لوگزامبورگ؛ مالزی؛ جزیره مارشال؛ مکزیک؛ موناکو؛ هلند؛ نیوزیلند؛ نروژ؛ فلسطین؛ پاناما؛ پاراگوئه؛ پرو؛ فیلیپین؛ لهستان؛ پرتغال؛ قطر؛ رومانی؛ سنت لوسیا؛ سن مارینو؛ صربستان؛ سنگاپور؛ اسلواکی؛ اسلوونی؛ آفریقای جنوبی؛ کره جنوبی؛ اسپانیا؛ تانزانیا؛ سوئیس؛ سوئد؛ تایوان؛ اوکراین؛ امارات متحده عربی؛ انگلستان اروگوئه؛ واتیکان سیتی؛ زامبیا و زیمباوه.


*** اخذ اقامت موقت قبرس:
به طور کلی مبحث اقامت در کشور قبرس به دو صورت اقامت موقت و اقامت دائم می باشد. در این مقاله سعی بر این شده است که روش های گرفتن اقامت موقت و دائم در کشور قبرس برای شما دوستان گرامی به تفصیل گفته شود لذا پیشنهاد می شود که پس از مطالعه تمامی موارد در این مقاله در صورت داشتن سوال با کارشناسان ارشد و حقوقی ما در موسسه رهپویان راه تازه تماس حاصل نمایید تا راهنمایی های لازم را در اختیارتان قرار دهند. در حال حاضر روش های گرفتن اقامت موقت در کشور قبرس را بررسی می نماییم که بدین شرح است:
1.گرفتن اقامت تحصیلی
2.گرفتن اقامت از طریق تحصیل فرزندان
3.گرفتن اقامت موقت در صورتی که فردی متخصص باشید و پیشنهاد کاری از یکی از شرکت های قبرسی داشته باشید.
4.گرفتن اقامت از طریق ثبت شرکت
5. اقامت تمکن مالی؛ اگر هر نفر برای خودش بتواند نشان دهد که حداقل مبلغ 9568 یورو و به ازای هر فرد وابسته حداقل مبلغ 4613 یورو برای یک سال هزینه های اجاره مکان زندگی و خورد و خوراک تمکن مالی دارد.
نکته مهم 1: در صورتی که شما از طریق ثبت شرکت اقامتی را بدست آورده اید و شرکتتان به مدت 3 سال فعالیت داشته باشد می توانید برای تبدیل اقامت موقت به دائم نیز درخواست دهید.


مدارک لازم جهت اخذ اقامت موقت در قبرس :
- تکمیل فرم درخواست
- ارائه کپی و اصل پاسپورت
- ارائه چهار قطعه عکس رنگی در سایز پاسپورت
- ارائه مدارک لازم در خصوص داشتن تمکن مالی کافی برای تامین هزینه های اقامت خود در قبرس
- داشتن بیمه از یک بیمه خصوصی
- مدارک لازم بر قرارداد کاری؛ راه اندازی و ثبت شرکت


***اخذ اقامت دائم در قبرس:
بدون شک یکی از اصلی ترین دغدغه های بسیاری از شماها رسیدن به اقامت دائم کشور قبرس می باشد لذا در صورتی که شما تمایل به رسیدن اقامت دائم قبرس را دارید باید بدانید که رسیدن به این هدف از طرق ذکر شده در ذیل امکان پذیر است:
1. ازدواج با فردی که تابعیت قبرس را داشته باشد.
2. خرید ملک
3. تمکن مالی؛ با خرید املاک با ارزش بسیار کمتر از 300 هزار یورو اقامت موقت تمکن مالی به اقامت دائم قابل تبدیل است.
نکته مهم 2: درصورتی که شما قصد خرید ملک در این کشور را دارید بایستی حداقل 300 هزار یورو سرمایه گذاری در بخش املاک کنید. البته در صورتی که نیاز به اطلاعات بیشتر در خصوص خرید ملک در قبرس دارید می توانید با مشاورین و کارشناسان ارشد ما در موسسه حقوقی رهپویان راه تازه واقع در شیراز تماس حاصل نمایید.
نکته مهم 3: کسانی‌ که اقامت موقت را دریافت می کنند، اگر ۲ سال اول را بتوانند ۱۸۱ روز در قبرس بمانند، حتی به صورت ناپیوسته می توانند پس از ۲سال اقامت دائم این کشور را دریافت کنند.


 مدارک لازم برای گرفتن اقامت دائم در قبرس
- تکمیل فرم درخواست
- ارائه یک کپی از پاسپورت
- ارائه دو قطعه عکس در سایز پاسپورت
- ارائه اسناد اداری که حاکی از درآمد قانونی شما در این کشور باشد
- ارائه اسناد مربوطه که دلیل اقامت شما در قبرس را ثابت نماید (ازدواج؛ خرید ملک، تمکن مالی و...)
- ارائه اسناد کافی در خصوص در اختیار داشتن تمکن مالی کافی برای اقامت دائم در قبرس
- در اختیار داشتن بیمه نامه


*** اخذ تابعیت یا شهروندی قبرس
به طور کلی فرایند تابعیت دوگانه در کشور قبرس امری عادی است چرا که در بسیاری از کشورها به محض دریافت پاسپورت؛ پاسپورت قبلی شما را باطل می نمایند. باید بدانید که فرایند گرفتن پاسپورت قبرس و شهروندی اتحادیه اروپا چیزی در حدود 3 ماه طول می کشد. علاوه بر تمامی موارد ذکر شده در فوق؛ شما با سرمایه گذاری در بخش املاک می توانید برای اخذ تابعیت و پاسپورت این کشور اقدام کنید که برای این امر شما به حداقل 2.5 میلیون یورو سرمایه نیاز خواهید داشت. همچنین شما با داشتن اقامت دائم قبرس بعد از 6 سال می توانید پاسپورت قبرس را اخذ نمایید.

نکته مهم 4: سرمایه پرداخت شده بعد از گذشت 3 سال قابلیت برداشت را دارد.

 

 مزیت های گرفتن تابعیت یا شهروندی قبرس
- گرفتن تابعیت در عرض 3 ماه
- نرخ مالیات پایین
- قابلیت داشتن تابعیت دوگانه
- عدم نیاز به دانستن زبانی جدید برای گرفتن تابعیت
- عدم ممانعت برای زندگی؛ کار و تحصیل در اروپا
- امکان تجارت آزاد در اتحادیه اروپا
- دسترسی مستقیم به دریای مدیترانه
- نرخ جرایم بسیار پایین
- استفاده از سیستم های بهداشتی و درمانی پیشرفته
و...
در صورتی که شما هم تمایل به آگاه شدن از قوانین گرفتن اقامت موقت؛ دائم و تابعیت در کشور قبرس دارید می توانید با موسسه حقوقی رهپویان راه تازه واقع در شیراز تماس حاصل نمایید و از مشاوره با مشاورین متخصص و با تجربه ما به صورت تلفنی و یا حضوری بهره مند شوید.

 

 

مطــــالب پیشـــنهادی از ســــراســـر وبــــــــــــــ
  نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید مدیر سایت در وب سایت منتشر خواهد شد.
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نامدار    
fresh-path
22/1/1397 سلام وقت بخیر. میخواستم بدونم برای گرفتن اقامت کشور قبرس یادگیری زبان یونانی ضروری هست؟
Manager       
fresh-path
2/2/1397 سلام وقت شما هم بخیر. اگر منظور شما گرفتن اقامت تحصیلی کشور قبرس هست نه نیازی نیست.