اخذ-اقامت-و-تابعیت-در-مجارستان.jpg

اخذ اقامت و تابعیت در مجارستان

نویسنده : مدیر سایت    

چگونه اقامت مجارستان را بگیریم؟

*** معرفی کشورمجارستان
زبان رسمی: مجاری
واحد پول: فورینت
جمعیت: 9.797.561
وسعت: 93.030کیلومتر مربع
نوع حکومت: جمهوری با پارلمان واحد
همسایگان: اوکراین، کرواسی، اتریش، اسلواکی، رومانی، کرواسی، اسلواکی
اقتصاد: هرچند که مجارستان کشوری نسبتا کوچک محسوب می شود و نه منابع طبیعی خاصی دارد اما با سیاستگذاری های مناسبی که دولت این کشور داشته است در سال 2015 موفق شده بیش از 110 میلیارد دلار سرمایه خارجی جذب کرده است. همچنین این کشور در رده 35 کشورهای صادر کننده قرار دارد و از این حیث در وضعیتی بهتری نسبت به ایران (که صادر کننده نفت است) دارد. صنایع شیمیایی، آرایشی بهداشتی، داروسازی، صنایع غذایی، ماشین آلات کشاورزی، صنایع ساخت موتور ماشین، صنعت IT و گردشگری از جمله زمینه های سودآور در مجارستان می باشد.
آب و هوا: عمدتا معتدل مدیترانه ای با مناطقی کوهستانی و سرد
پایتخت: بوداپست
مذهب: بیش از 60% مسیحی


*** اعتبار پاسپورت مجارستان
پاسپورت مجارستان در رده 9 در جدول اعتبار پاسپورت قرار دارد و از این حیث جزو معتبرترین پاسپورت های جهان است. با داشتن پاسپورت مجارستان شما قادر خواهید بود به 154 کشور جهان بدون اخذ ویزا مسافرت کنید. شما با داشتن پاسپورت یا شهروندی مجارستان قادر خواهید بود بدون نیاز به ویزا یا با ویزای الکترونیک یا با ویزای فرودگاهی به کشورهای مهم ذیل سفر کنید:
آندورا؛ آرژانتین؛ ارمنستان؛ اتریش؛ آذربایجان؛ بلاروس؛ بلژیک؛ بوسنی و هرزوگوین؛ برزیل؛ بلغارستان؛ چیلی؛ کلمبیا؛ کرواسی؛ قبرس؛ دانمارک؛ دومینیکا؛ اکوادور؛ استونی؛ فنلاند؛ فرانسه؛ آلمان؛ یونان؛ مجارستان؛ ایسلند؛ اندونزی؛ اسرائیل؛ ایتالیا؛ قزاقستان؛ قرقیزستان؛ لیتوانی؛ لیختن اشتاین؛ لتونی؛ لوگزامبورگ؛ مالزی؛ مالتا؛ هلند؛ نروژ؛ پاناما؛ لهستان؛ پرتغال؛ قطر؛ رومانی؛ سنت لوسیا؛ سن مارینو؛ اسلواکی؛ اسلوونی؛ اسپانیا؛ سوئد؛ سوئیس؛ تاجیکستان؛ ترکیه؛ ترکمنستان؛ اوکراین؛ امارات متحده عربی؛ ازبکستان، واتیکان سیتی، کانادا، انگلستان، آمریکا و نیوزلند.


***اخذ اقامت موقت مجارستان
به طور کلی مبحث اقامت در کشور مجارستان به دو صورت اقامت موقت و اقامت دائم می باشد. در این مقاله سعی بر این شده است که روش های گرفتن اقامت موقت و دائم در کشور مجارستان برای شما دوستان گرامی به تفصیل گفته شود لذا پیشنهاد می شود که پس از مطالعه تمامی موارد در این مقاله در صورت داشتن سوال با کارشناسان ارشد و حقوقی ما در موسسه رهپویان راه تازه تماس حاصل نمایید تا راهنمایی های لازم را در اختیارتان قرار دهند. در حال حاضر روش های گرفتن اقامت موقت در کشور مجارستان را بررسی می نماییم که بدین شرح است:
1. گرفتن اقامت تحصیلی
2. گرفتن اقامت از طریق تحصیل فرزندان
3. گرفتن اقامت موقت در صورتی که فردی متخصص باشید و پیشنهاد کاری از یکی از شرکت های مجاری داشته باشید.
4. گرفتن اقامت از طریق ثبت شرکت


مدارک لازم جهت اخذ اقامت موقت در مجارستان:
- تکمیل فرم درخواست
- ارائه کپی و اصل پاسپورت
- ارائه چهار قطعه عکس رنگی در سایز پاسپورت
- داشتن بیمه از یک بیمه خصوصی
- مدارک لازم بر قرارداد کاری؛ راه اندازی و ثبت شرکت


***اخذ اقامت دائم مجارستان
بدون شک یکی از اصلی ترین دغدغه های بسیاری از شماها رسیدن به اقامت دائم کشور مجارستان می باشد لذا در صورتی که شما تمایل به رسیدن اقامت دائم مجارستان را دارید باید بدانید که رسیدن به این هدف از طرق ذکر شده در ذیل امکان پذیر است:
1. همسر یک فرد مجارستانی
2. فردی که با ویزای کار در مجارستان حضور داشته و برای سه سال ویزای کاری خود را تمدید کرده باشد.
3. فردی که بصورت اقامت از طریق ثبت شرکت اقامت دائم خود را برای سه سال تمدید کرده باشد.

 

مدارک لازم برای گرفتن اقامت دائم در مجارستان
- تکمیل فرم درخواست
- ارائه یک کپی از پاسپورت
- ارائه دو قطعه عکس در سایز پاسپورت
- ارائه اسناد اداری که حاکی از درآمد قانونی شما در این کشور باشد
- ارائه اسناد مربوطه که دلیل اقامت شما در مجارستان را ثابت نماید (ازدواج؛ خرید ملک، تمکن مالی و...)
- در اختیار داشتن بیمه نامه


***اخذ تابعیت یا شهروندی مجارستان
1. اگر یکی از والدین فرد بدنیا آمده مجاری باشند.
2. اگر از بدنیا آمدن فرد در مجارستان بیش از 5 سال گذشته باشد.
3. اگر والدین فردی که تابعیت مجارستان را دارد باشید بعد از 3 سال تابعیت مجاری اخذ می کنید.
4. اگر همسر فردی مجاری باشید بعد از 3 سال تابعیت مجارستان را اخذ می کنید.
5. اگر حانواده ای مجارستانی هضانت فردی را بعهده بگیرند بعد از 3 سال آن فرد می تواند تابعیت مجارستانی را اخذ کند.
6. تابعیت از طریق سرمایه گذاری در اوراق غرضه دولتی اعطاء می شود.
نکته بسیار مهم: سابقا مجارستان نوعی از ویزای سرمایه گذاری داشت که اگر فرد متقاضی مبلغ 300 هزار یورو را در زمینه اوراق قرضه دولتی مجارستان بمدت 5 سال سرمایه گذاری می کرد می توانست برای خود و خانواده اش تابعیت مجارستان را اخذ کند اما در حال حاضر و بعد از مارچ 2017 (اسفند 1395) این برنامه به حالت تعلیق درآمده است.


مزیت های گرفتن تابعیت یا شهروندی مجارستان
- گرفتن تابعیت در عرض 3 ماه
- نرخ مالیات پایین
- قابلیت داشتن تابعیت دوگانه
- عدم نیاز به دانستن زبانی جدید برای گرفتن تابعیت
- عدم ممانعت برای زندگی؛ کار و تحصیل در اروپا
- امکان تجارت آزاد در اتحادیه اروپا
- نرخ جرایم بسیار پایین
- استفاده از سیستم های بهداشتی و درمانی پیشرفته
و...
در صورتی که شما هم تمایل به آگاه شدن از قوانین گرفتن اقامت موقت؛ دائم و تابعیت در کشور مجارستان دارید می توانید با موسسه حقوقی رهپویان راه تازه واقع در شیراز تماس حاصل نمایید و از مشاوره با مشاورین متخصص و با تجربه ما به صورت تلفنی و یا حضوری بهره مند شوید.

 

 

 

مطــــالب پیشـــنهادی از ســــراســـر وبــــــــــــــ
  نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید مدیر سایت در وب سایت منتشر خواهد شد.
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.